4t ESO Futura

February 5, 2018

L'alumnat de Futura ha estat treballant els circuits elèctrics i els han pogut experimentar fent la instal·lació en un planell d'una habitatge. Aquí teniu els resultats. 

January 7, 2018

L'alumnat de Futura ha dut a terme durant les últimes setmanes del 2017, el projecte de les instal·lacions d'un habitatge. En concret, han muntat una maqueta sobre una base de fusta en el que primer han hagut de decidir com volien que sigués el seu habitatge. Seguidame...

January 7, 2018

El passat 21 de desembre l'alumnat del centre va poder gaudir d'una jornada diferent plena de tallers per a tots els gustos. Des de la matèria de Tecnologia es va proposar fer un taller introductori al Disseny i la Impressió 3D per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO.

Duran...

October 30, 2017

El primer i segon projecte de Tecnologia de 3r d'ESO i el grup FUTURA ha consistit en pensar i construir estructures amb paper que suportin el pes, primer, d'una ampolla d'aigua de 1,5l (plena) i després d'un dels membres de l'equip amb el que han treballat. 

El primer...

Please reload

Fes clic sobre la icona d'arxiu adjunt i descarregaràs el dossier del projecte. El dossier és l'eina de consulta. L'entrega és la maqueta.

Aprèn a  programar de la mà de Code.org i els seus cursos per a totes les edats. 

Curs Oficial d'Informàtica

CODI ACCÉS 2017/2018: 

PYPVDJ

© 2016 - 2018  edutecno.cat by Raül Pérez Cobos 

Llicència