Notícies

December 20, 2018

Demà 21 de desembre tenen llocs els tallers de Nadal de l'Institut de Gelida. Enguany farem un taller de creació d'entorns de realitat virtual amb l'aplicació on-line CoSpaces Edu.

Cliqueu la imatge per accedir a la presentació que farem servir a l'aula a mode de tutori...

February 5, 2018

L'alumnat de l'optativa de 4t d'ESO d'Informàtica dona a conèixer les aplicacions que estan programant amb una exposició dels prototips a la cartellera del passadís -2, davant l'aula d'informàtica. 

Apropeu-vos i aprofiteu per visitar també les seves pàgines web. Hi pod...

February 5, 2018

L'alumnat de Futura ha estat treballant els circuits elèctrics i els han pogut experimentar fent la instal·lació en un planell d'una habitatge. Aquí teniu els resultats. 

February 5, 2018

Aquí teniu les primeres maquetes entregades de les atraccions del Tibidabo muntades per l'alumnat de 3r d'ESO. Si les voleu veure en directe, no us perdeu les portes obertes de l'Institut.  

January 8, 2018

Any nou, tema nou!

Iniciem l'any amb el tema 11 del Projecte d'Informàtica en que l'alumnta haurà de desenvolupar la idea principal i un esquema gràfic anmb l'aplicació Balsamiq amb el que ja començaran a pautar com serà la seva aplicació. 

January 7, 2018

L'alumnat de Futura ha dut a terme durant les últimes setmanes del 2017, el projecte de les instal·lacions d'un habitatge. En concret, han muntat una maqueta sobre una base de fusta en el que primer han hagut de decidir com volien que sigués el seu habitatge. Seguidame...

January 7, 2018

El passat 21 de desembre l'alumnat del centre va poder gaudir d'una jornada diferent plena de tallers per a tots els gustos. Des de la matèria de Tecnologia es va proposar fer un taller introductori al Disseny i la Impressió 3D per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO.

Duran...

November 6, 2017

Encarem la recta final del 1r trimestre amb la creació de les webs dels equips de treball. Aquestes webs estaran destinades a la promoció de l'aplicació que crearan durant el curs. 

Les webs han estat creades amb el programari online gratuït Google Sites o Wix.com...

October 30, 2017

El primer i segon projecte de Tecnologia de 3r d'ESO i el grup FUTURA ha consistit en pensar i construir estructures amb paper que suportin el pes, primer, d'una ampolla d'aigua de 1,5l (plena) i després d'un dels membres de l'equip amb el que han treballat. 

El primer...

Please reload

Entrades destacades

Realitat Virtual a l'Institut Gelida

December 20, 2018

1/4
Please reload

Entrades recents

February 5, 2018

February 5, 2018

January 8, 2018

November 6, 2017

Please reload

Arxius
Please reload

© 2016 - 2018  edutecno.cat by Raül Pérez Cobos 

Llicència